Bed blu bojsi divljali po Sofiji

Izvor: RTS, 03.Okt.2013, 17:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Bed blu bojsi" divljali po Sofiji

Navijači zagrebačkog Dinama, i pored zabrane putovanja u bugarsku prestonicu, zadaju mnogo muka pripadnicima organa reda u Sofiji. Oko 20 navijača hrvatskog šampiona uhapšeno zbog tuče i sitnih krađa po lokalnim prodavnicama. Karte ozloglašenim "bojsima" nabavljali navijači Levskog.

Uzbuđenja ne manjkaju kada god zagrebački Dinamo igra kao gost. Ono što često manjka na terenu, „nadoknađuje" tvrdo navijačko jezgro ovog kluba, ozloglašeni "bed blu bojsi".
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
Tako je i ovog puta, Dinamo u okviru drugog kola Lige Evrope kao gost u Sofiji igra protiv svima nam poznatog Ludogoreca.

U centru gradu uhapšeno je 20-ak navijača hrvatskog šampiona, bez obzira na to što im je, zbog ranijih huliganskih ispada, zabranjeno da prisustvuju tom meču. Navijači Dinama uhapšeni su zbog tuče sa domaćim pristalicama, ali i zbog sitnih krađa u lokalnim prodavnicama.

"Jedan od Hrvata pokušao je da pobegne, a na teren je odmah izašla interventna policija kako ne bi došlo do sukoba", piše bugarski Btv News.

Kako prenose hrvatski mediji, BBB održavaju dobre odnose sa navijačima Levskog, koji su im i nabavili karte za tu utakmicu. Na njihovu nesreću, u pitanju su pogrešne ulaznice, to jest karte za sektor koji je namanjen navijačima Ludogoreca.

Utakmica na stadionu „Vasil Levski" igra se u četvrtak i počinje u 21 čas.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.