Barsa favorit za osvajanje LŠ, nadam se da grešim

Izvor: N1 televizija, 26.Nov.2018, 22:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Barsa favorit za osvajanje LŠ, nadam se da grešim"

Trener Juventusa Masimilijano Alegri rekao je pred meč petog kola grupne faze Lige šampiona protiv Valensije da očekuje težak duel protiv španskog tima.

"Biće teško, Valensija ima priliku protiv nas da se plasira u narednu fazu takmičenja. Uz to, biće u potpuno drugačijem raspoloženju, nego što je to bio slučaj u prvom našem duelu", rekao je Alegri i dodao:

"Napredovali smo >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << u poslednje vreme, i u napadu i u odbrani. Moramo da poštujemo Valensiju, oni su odličan tim, u poslednjih 10 mečeva pretrpeli su samo jedan poraz. Moramo da ih pobedimo".

Alegri je prognozirao i ko bi mogao da osvoji trofej Lige šampiona ove sezone.

@OfficialAllegri: "@Cristiano is doing great things both as a striker and assistman. He has a level of quality that allows us to raise our game."#JuveVCF#UCL#ForzaJuve

"Barselona je favorit za osvajanje. Uključujući Juventus, još tri evropska tima imaju ambiciju da se nadmeću za tron. Mi sa istom željom ulazimo svake sezone u najbolje evropsko takmičenje. Prošle sezone sam rekao da je Real Madrid favorit, ove kažem Barselona i nadam se da ću sada pogrešiti", objasnio je Alegri.

Trener Juventusa je prokomentarisao i igru Kristijana Ronalda.

"On radi odlične stvari na terenu, i kao napadač i kao asistent. On ima visok nivo igre i omogućava celom timu da napreduje", zaključio je trener italijanske ekipe.

Duel između Juventusa i Valensije na programu je u utorak, od 21 čas.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Murinjo: Igrači pod pritiskom? Neka ostanu uz TV

Izvor: N1 televizija, 26.Nov.2018

Menadžer Mančester junajteda Žoze Murinjo rekao je pred duel petog kola grupne faze Lige šampiona protiv Jang Bojsa da očekuje da njegov tim bude u potpunosti spreman za težak meč koji ga očekuje..."Crveni đavoli" će protiv Jang Bojsa pokušati da izbegnu negativan rekord kluba jer bi potencijalni...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.