Bajern juri zaostatak za Portom

Izvor: Beta, 20.Apr.2015, 12:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bajern juri zaostatak za Portom

BEOGRAD, 20. aprila 2015. (Beta) - Fudbaleri Bajerna pokušaće u utorak da nadoknade dva gola zaostatka za Portom koji je iznenadio nemački klub na prvoj utakmici četvrtfinala Lige šampiona.

Porto je prošle nedelje na svom stadionu savladao favorizovani Bajern sa 3:1 i tako stekao veliku prednost u odnosu na protivnika.

Klub iz Minhena će pokušati da dodje do svog četvrtog uzastopnog polufinala >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << Lige šampiona, dok je Porto ove sezone došao do četvrtfinala prvi put posle šest godina.

Bajern je blizu odbrane titule u nemačkom prvenstvu, a u poslednjem kolu lako je sa 2:0 savladao Hofenhajm pogotkom Sebastijana Rodea i autogolom Andreasa Beka.

Porto je tri boda iza lidera portugalskog šampionata Benfike, i pored pobede nad Akademikom golom Ernanija.

Barselona će se na svom terenu sastati sa Pari Sen Žermenom nakon velike pobede od 3:1 u Francuskoj.

Španski klub će gostovati PSŽ-u nakon trijumfa nad Valensijom u Primeri, kojom je katalonski klub zadržao dva boda prednosti u odnosu na drugoplasirani Real Madrid.

Obe utakmice će se igrati u utorak od 20.45.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

LŠ - Bajernov imoperativ, Barsina 'rutina'

Izvor: Sportske.net, 20.Apr.2015

Fudbaleri Bajerna pokušaće sutra da nadoknade dva gola zaostatka za Portom koji je iznenadio nemački klub na prvoj utakmici četvrtfinala Lige šampiona.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.