Ba na leto ide iz Čelsija

Izvor: Press, 13.Apr.2014, 18:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ba na leto ide iz Čelsija

Ba je nedavno dao gol koji je Čelsiju doneo pobedu protiv Pari Sen Žermena od 2:0 i plasman u polufinale Lige šampiona.
"Želim da napustim Čelsi. Hoću na svakom meču da igram 90 minuta i da uživam na terenu. Ove sezone nisam bio u toj poziciji i ne verujem da će se stvari promeniti u budućnosti u Čelsiju", rekao je Ba za Sandej Pipl.
Senegalac je nedavno rekao da je od malih nogu navijač Pari Sen Žermena, ali je sada istakao da je mala šansa da pređe u taj >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << klub.
"Naravno da mogu sebe da zamislim u dresu PSŽ-a. Doduše, sada je to teško, jer taj klub gleda da dovede najveće svetske zvezde koje vrede po 50 miliona funti, a ne nekog ko košta pet puta manje. Ipak, ako žele nekog ko će da igra uz Ibrahimovića, ja sam čovek za njih. Verujem da će uskoro i oni osvojiti Ligu šampiona", naveo je Ba.On je dodao da mu menadžer Čelsija Žoze Murinjo nikada nije obrazlagao zašto ga ostavlja na klupi.
"Moji prijatelji i saigrači Eden Azar i Samjuel Eto rekli su mi da budem strpljiv i da ne odustajem. Ipak, ako odem iz Čelsija, ne smem da napravim grešku u izboru sledećeg kluba", zaključio je Ba koji je ove sezone odigrao 23 utakmice i dao šest golova za Čelsi.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.