BOLONJEZI PRELOMILI: Sledeća stanica Liga šampiona!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Maj.2020, 17:37

BOLONJEZI PRELOMILI: Sledeća stanica Liga šampiona!

FIBA u ofanzivi.

Slavni Foritudo iz Bolonje vratio se prethodne sezona u najviši italijanski rang i samo godinu dana nakon učestvovaće u Ligi šampiona.

- Ponosni smo da saopštimo da ćemo posle dvanaest godina odsustva ponovo igrati evropsko takmičenje. To nam je bio cilj, ali iskreno nismo se nadali da će biti moguće samo godinu dana nakon što se vratili u Seriju A - rekao je predsednik >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kluba Kristijan Pavani.

UFFICIALE.

Dopo 12 anni, la Fortitudo Bologna torna in Europa. La Effe giocherà la prossima Basketball Champions League.

Jasmin Repesa sarà il Coach.https://t.co/dL5YOOJFat#Fortitudo #Bologna #Effe #FortitudoBologna #Basketball #Champions #League #BCL #ChampionsLeague #Basket

— Matteo Andreani (@matty_vanpersie) May 27, 2020

Fortitudo je ove sezone imao dobar tim, pre okončanja takmičenja nalazili su se na osmom mestu sa skorom 11/10 i imali su lepu šansu da izbore plasman u plej-of.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda vatrena navijačica Napolija Jolanda de Rienco

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Saketi do klupe Fortituda pre Repeše

Izvor: RTS, 28.Maj.2020, 09:11

Italijanski selektor Meo Saketi novi je trener Fortituda iz Bolonje, koji će naredne sezone igrati u sve jačoj Fiba Ligi šampiona. . Iako se prethodnih dana u italijanskim i hrvatskim medijima moglo pročitati da je Jasmin...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.