BAHAR POSLE PRVOG MEČA: Zvezda ima veliku budućnost u mladim igračima

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jun.2023, 20:18

BAHAR POSLE PRVOG MEČA: Zvezda ima veliku budućnost u mladim igračima

Crveno-beli se spremaju za novu sezonu gde će igrati i u Ligi šampiona.

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su selekciju grada Užica na stadionu "Radomir Antić" sa 3:1 u prvom pripremnom meč za novu sezonu.

Bio je to debi Izraelca Baraka Bahara na klupi šampiona Srbije.

- Prva prijateljska utakmica, trenirali smo nedelju dana, i imao sam priliku da se upoznam sa fudbalerima, kao i pridošlicama u tim. Ovo je tek početak, zadovoljan sam pristupom, ali ćemo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << raditi na tome da se unapredimo. Za prvu utakmicu je dobro, ali ne želimo da primamo golove, a težićemo da budemo još efikasniji. No, imali smo šanse, nije bilo lako igrati na ovakvom terenu, ali moramo da se navikavamo - bile su prve reči Bahara po završetku susreta.

Posebno je istakao odnos Zvezdine dece, kako prema utakmici, tako i prema treninzima.

- Uživao sam, ne samo u njihovoj igri, već i u tome kako treniraju. Zaista žele da napreduju. Zvezda ima veliku budućnost u mladim igračima.

Naredni meč je na programu u četvrtak, 29. juna od 18 časova kad će Zvezda odmeriti snage sa najboljim timom Repiublike Srpske Borcem iz Banjaluke.

- Nastavljamo da radimo, čeka nas još treninga, napredovanja, pa i utakmica, a potom odlazak u Rusiju na drugi deo priprema. Mnogo toga je ispred nas - istakao je Bahar.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.