Argentinska radilica stigla u Pirej

Izvor: Sportske.net, 07.Avg.2015, 22:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Argentinska radilica stigla u Pirej

Prekaljeni argentinski internacionalac Esteban Kambijaso karijeru će nastaviti u Olimpijakosu sa kojim je u petak potpisao dvogodišnji ugovor.

Bivši reprezentativac Argentine Esteban Kambijaso odlučio je da se otisne u novu avanturu pošto je u petak dogovorio dvogodišnju saradnju sa grčkim Olimpijakosom.

Argentinska radilica stiže u Pirej nakon sezone u kojoj je odigao krucijalnu ulogu po pitanju opstanka Lestera u Premijer ligi.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Grčki mediji javljaju da će Kambijaso zaraditi dva miliona evra u naredne dve sezone noseći crveno-beli dres Olimpijakosa koji će i ove godine igrati u grupnoj fazi Lige šampiona.

Esteban Kambijaso ima 35 godina, u prethodnoj sezoni postigao je 5 pogodaka za Lester a pre igranja za "Lisice" deset godina je proveo u Interu.

U periodu od 2000. do 2011. godine bio je standardan član reprezentacije Argentine za koju je nastupio 52 puta.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Kambijaso godinu dana u Olimpijakosu

Izvor: B92, 08.Avg.2015, 09:34

Bivši reprezentativac Argentine Esteban Kambijaso pridružio se ekipi Olimpijakosa, objavio je klub iz Pireja. Iskusni 34-godišnji igrač sredine terena odlučio je da ne produži ugovor sa Lesterom, iako su 'Lisice' prošle sezone izborile opstanak u Premijer ligi, a sa prvakom Grčke dogovorio je...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.