Apenini bruje, Klop i Juve?

Izvor: Sportske.net, 24.Maj.2019, 16:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Apenini bruje, Klop i Juve?

Italijani tvrde da nije nemoguće.

Nastavlja se potraga za novim imenom na klupi dominantnog šampiona Italije.

Gvardiola je odbio, ali izgleda da čelnici kluba iz Torina rešenje vide u trenerima Premijer lige.

Za sada su se nekako izdvajali Mauricio Sari i Poketino, deluje da će morati da se sačeka ishod finalnog meča Lige šampiona da bi se saznala sudbina Argentinca, a možda >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i njegovog rivala sa druge strane u Madridu 1. juna.

Juventus je već bio povezivan sa Jirgenom Klopom, Nemac je u potpunosti vratio Liverpul na staze stare slave, engleski klub drugu godinu zaredom igra finale elitnog evropskog takmičenja.

Tutosport piše kako Anjeli i kompanija i dalje nisu odustali od nekadašnjeg trenera "Milionera", Nemac navodno u svom ugovoru ima otkupnu klauzulu u visini od 32 miliona evra, što je za osam manje od klauzule trenera Totenhema.

Videćemo da li će Juventus nastaviti poteru za Nemcom, engleski izvori pišu kako mu Liverpul sprema i novi, poboljšani ugovor.
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Liverpulova blistava istanbulska noć

Izvor: RTS, 25.Maj.2019, 15:36

Na današnji dan pre 14 godina prisustvovali smo jednom od najvećih mečeva u istoriji evropskog fudbala, kada je Liverpul posle boljeg izvođenja penala savladao Milan i osvojio titulu šampiona Evrope. . Liverpul za sedam...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.