Anže, Bastija i Nant prate šampiona!

Izvor: Sportske.net, 22.Avg.2015, 22:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Anže, Bastija i Nant prate šampiona!

Nakon nekompletnog trećeg kola, branilac titule ostaje jedini sa maksimalnim učinkom.

U prvom današnjem meču Lion je poražen kod kuće, pogledajteovde.

Bastija je na svom stadionu savladala Genganreultatom 3-0, dvostruki strelac je bio Julijan Palmieri, a treći gol je postigao Lasana Kulibali.

U duelu novajlija u Ligi 1, Gazelek Ažaksijo je na svom terenu poražen od Anžea rezultatom 2-0, dvostruki >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << strelac je bio Senegalac N'Doje.

Nant je na svom terenu savladao ekipu Remsarezultatom 1-0, gol za Kanarince je postigao albanski fudbaler Ermir Lenjani.

Nica je na svom stadionu bila sigurna protiv Kaena, slavili su 2-1 golovima Hatema Ben Arfe i Alesana Plea, a gol za goste je postigao Andi Delro.

Ekipa našeg fudbalera Pavla Ninkova odigrala je nerešeno protiv Monaka, rezultat je bio 1-1. Gol za Tuluzpostigao je Tongo Dumbija, dok je izjednačujući gol za 'Kneževe'postigao Tomas Lemar.

Srpski fudbaler Pavle Ninkov odigrao je svih 90 minuta.

Posle nepotpunog trećeg kola samo PSŽ ima sve pobede u šampionatu.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.