Alivodić: Vraćam se samo u Pazar

Izvor: B92, 07.Jun.2012, 13:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Alivodić: Vraćam se samo u Pazar

Fudbaler Enver Alivodić napustio je kiparski Enozis iz Paralimnija i rekao da će, ako bude igrao u Srbiji, obući dres Novog Pazara.

"Klub je smanjio budžet i odlučio sam da odem, iako sam imao uspešnu sezonu u prvenstvu iz kojeg dolazi četvrtfinalista Lige šampiona", rekao je Alivodić radiju Sto plus.

Alivodić (27) je prošle sezone nastupio na 29 od 32 utakmice prvenstva Kipra i odigrao najviše mečeva posle Belgijanca Džimija de Vulfa.

"Da >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << smo imali boljeg centralnog napadača bio bih najbolji asistent kiparske Prve divizije", ocenio je Alivodić.

On je rekao da je kiparska elitna liga kvalitetnija od srpske, kao i da su tamošnji klubovi bolje organizovani.

"Igre APOEL-a iz Nikozije u Ligi šampiona su dodatno podigle interesovanje za fudbal na Kipru, a da ima još dobrih timova potvrđuje činjenica da je prvenstvo osvojio AEL iz Limasola", rekao je Alivodić.

"Mnogo je stranaca, posebno ima kvalitetnih Portugalaca. U mom doskorašnjem timu bilo je 16 internacionalaca, medju njima i bivši škotski reprezentativac Mark Barčil, zatim naš Radovan Krivokapić, Bugarin Georgi Petkov...", dodao je on.

Alivodić je fudbalsku karijeru počeo u Novom Pazaru, a nastupao je i za Čukarički, niški Radnički i BSK iz Borče.

Novopazarac je istakao da ne žuri sa izborom novog kluba i da mu je prioritet inostrani angažman, ali nije isključio mogućnost povratka u Novi Pazar.

"Ima interesovanja, ali nikud ne žurim. Osim toga, najviše transfera biće realizovano po završetku prvenstva Evrope. Ako se vratim u

srpski fudbal, onda ću to sigurno učiniti u dresu Novog Pazara"
, zaključio je Alivodić.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tinejdžer iz Sarajeva u Borusiji?

Izvor: B92, 06.Jun.2012, 16:35

Mladi fudbaler sarajevskog Olimpika Haris Duljević mogao bi karijeru da nastavi u redovima nemačkog šampiona Borusije iz Dortmunda, prenose sarajevski mediji...Sajt sportsport.ba piše da je na adresu tima sa Otoke stigla ponuda za 18-godišnjeg veznog igrača koji bi prvu sezonu igrao na pozajmici...

Nastavak na B92...

Alivodić bi samo u Novi Pazar...

Izvor: Sportske.net, 07.Jun.2012

Fudbaler Enver Alivodić napustio je kiparski Enozis iz Paralimnija i kazao da će, ako bude igrao u Srbiji, obući dres Novog Pazara.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.