Aleksis Sančez... U stelt varijanti

Izvor: MozzartSport.com, 18.Mar.2015, 00:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aleksis Sančez... U stelt varijanti

Užasna partija Čileanca u Pirovoj pobedi protiv Monaka

Doveden je da pravi razliku, već u prvim danima po potpisivanju ugovora sa Arsenalom nagovestio je da bi mogao da bude novi junak Emirejtsa. Ali na stadionu Luj drugi nije se pojavio. Telom možda prisutan, glavom ko zna gde. Na terenu nevidljiv.

Statistika govori u prilog tome – nijedan gol, nijedan šut u okvir gola, nijedna šansa stvorena saigračima. Arsenal je igrao sa desetoricom. I najveći asovi imaju >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << pravo na loše veče? Uostalom, Tobdžijama je možda i bitnije da se izbore za novo učešće u Ligi šampiona no da se zavaravaju da bi mogle nešto više u samoj završnici.

Alexis Sanchez's game by numbers vs. Monaco: 0 goals 0 assists 0 shots on target 0 chances created 74% pass accuracy pic.twitter.com/w5yqubG6zm

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.