Alegri: Kvalitetom i srećom do pobede (video)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Jun.2017, 09:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Alegri: Kvalitetom i srećom do pobede (video)

Trener Juventusa Masimilijano Alegri izjavio je uoči finalnog meča Lige šampiona između torinske ekipe i Real Madrida da su njegovi igrači dokazali da su zasluženo u finalu i da im je večeras potrebna i doza sreće da bi osvojili trofej.

"Mi smo na pravom mestu u pravo vreme, naravno, potrebna nam je i doza sreće. Mislim da moji igrači imaju dovoljno samopouzdanja da dobiju ovaj meč sa velikom dozom respekta prema protivniku", rekao je Alegri.

"Juventus je kroz istoriju, a posebno u poslednjih nekoliko godina pokazao da ima kvalitet za osvajanje trofeja Lige šampiona", naglasio je on.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Finale Lige Šampiona

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.