APOEL GOST AJAKSA Pada “bunker” Kiprana

Izvor: 011vodič.com, 28.Avg.2019, 19:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

APOEL GOST AJAKSA Pada “bunker” Kiprana

Prošle nedelje u Nikoziji, APOEL je iznenadio favorizovani Ajaks, odigravši bez golova pred svojim navijačima. Domaćin je pre ovog meča bio totalni autsajder, ali četa nemačkog stručnjaka Tomasa Dola nije bio u podređenom položaju.
MAXBET ASISTENCIJA AJAX – APOEL 1, 1-1&3+
Ipak, i dalje bi trebalo čudo da se desi da “kopljanici” ne odu u Ligu šampiona gde ih je proletos nekoliko sekundi >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << delilo od finala i duela sa Liverpulom. Oba rivala nisu imala duel prethodne nedelje u domaćem prvenstvu.
I ove sezone igra holandskog šampiona zavisi od raspoloženja srpskog reprezentativca Dušana Tadića. On je postigao već pet golova u sezoni (tri u prvenstvu i dva u kvalifikacija za Ligu šampiona), a četiri na poslednja tri susreta, od toga tri sa „bele tačke“.
Na “Johan Krojf arena” domaćin će sigurno od prvog minuta da kidiše na gol gostiju. Ajaks ne ume da se brani, dok Kipranima ne preostaje ništa drugo nego da probaju što duže da odolevaju.
Ostao je holandski šampion ovog leta bez dvojice bisera iz čuvene škole talenata, Frenkija de Jonga (Barselona) i Matijsa de Lihta (Juventus), povređeni su Danas Kasper Dolberg i pojačanje iz Sevilje Kvinsi Promes.
APOEL je u prošloj rundi kvalifikacija golom Srbina Uroša Matića izbacio azerbejdžanski Karabag posle poraza u Nikoziji sa 2:1. U revanšu je bilo 2:0 za najbolji kiparski klub. U startnih  11 trebalo bi da bude i nekadašnjeg reprezentativca Srbije Andrije Pavlović, dok bivši štoper Crvene zvezde Vujadin Savić za sada nije u planovim nemačkog stručnjaka Dola.
PAŽNJA!
Ajaks je samo dva puta sačuvao mrežu u poslednjih šest susreta i to protiv Emena na svom stadionu (bilo je 5:0) i prošle nedelje u Nikoziji kada se mreže nisu tresle.

The post APOEL GOST AJAKSA Pada “bunker” Kiprana appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.