(VIDEO) BEZ MILOSTI: Islamisti masakrirali Etiopljane hrišćane!

Izvor: Kurir, 20.Apr.2015, 06:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) BEZ MILOSTI: Islamisti masakrirali Etiopljane hrišćane!

KAIRO - Ekstremisti Islamske države (IS) masakrirali su 29 Etiopljana hrišćana koje su kidnapovali u Libiji, a na novom propagandnom video-snimku vidi se kako jednoj grupi nesrećnih ljudi džihadisti na plaži odsecaju noževima glave, a drugoj pucaju direktno u glavu iz automatskih puški.

Snimak, koji traje 29 minuta, prikazuje teroriste koji drže dve odvojene grupe zarobljenika: jednu su zarobili teroristi povezani s Islamskom državom na istoku Libije, a drugu na >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << jugu te zemlje.

Na početku video-zapisa maskirani terorista u dugom govoru upozorava da je svim hrišćanima najbolje da odmah pređu u islam ili da plate poseban porez propisan Kuranom. Oni koji to ne učine, ističe krvnik, završiće isto kao i svi koje su dosad ubili.Snimak se nakratko prekida, a zatim se prikazuje grupa zarobljenika ubijenih iz vatrenog oružja, a onda i oni kojima su odrubljene glave.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.