SAD neka nas ubeđuju činjenicama, ne samo rečima

Izvor: B92, 25.Feb.2016, 20:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"SAD neka nas ubeđuju činjenicama, ne samo rečima"

Ministar policije Nebojša Stefanović izjavio je da je obdukcija nedvosmisleno pokazala da su radnici ambasade Srbije u Libiji poginuli od detonacije.

On je rekao i da Srbija očekuje da je u suprotno ubeđuju činjenicama, a ne samo rečima.

"Srbija je spremna da razgovara o svemu, da sagleda sve dokaze, ako postoje, i svaki ozbiljan argument razmotrimo, da nas neko ne samo rečima, već i dokazima i činjenicama >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ubedjuje", rekao je Stefanović za Prvu televiziju, komentarišcuhi stav Pentagona da službenici srpske ambasade nisu stradali u bombardovanju.

Stefanović je rekao da su srpski i libijski stručnjaci obdukcijom tela Jovice Stepića i Sladjane Stanković nedvosmisleno utvrdili da su oni poginuli u bombardovanju.

Pentagon je u sredu osporio tvrdnje da je dvoje otetih službenika ambasade Srbije u Libiji ubijeno u vazdušnom napadu američkih snaga na objekat Islamske države u toj zemlji.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.