Rusija stipendira ćerku ubijene službenice ambasade u Libiji

Izvor: N1 televizija, 22.Apr.2016, 18:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rusija stipendira ćerku ubijene službenice ambasade u Libiji

Ruski ambasador u Srbiji Aleksandar Čepurin izjavio je da će Rusija finansirati školovanje Milice Stanković, ćerke službenice Ambasade Srbije u Libiji Slađane Stanković, koja je posle otmice ubijena u američkom bombardovanju položaja islamista.

"Ambasada Rusije odazvala se na molbu porodice Stanković i sklopljen je dogovor sa jednom od ruskih banaka koja posluje u Srbiji da se finansijski podrži mala Milica, da bi devojčica završila srednju školu", rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << je Čepurin za "Sputnjik".

On je naveo da se razmatra i mogućnost njenog studiranja na Moskovskom univerzitetu, sa perspektivom zapošljavanja u jednoj od ruskih firmi u Srbiji.

Slađana Stanković oteta je u novembru prošle godine sa kolegom Jovicom Stepićem, a oboje su poginuli 22. februara u libijskom gradu Sabrata u američkom bombardovanju.
Pogledaj vesti o: Libija,   Ambasador Rusije

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.