Pobunjenici: Piloti Srbi su oslonac Gadafijevih trupa

Izvor: TvojPortal.com, 09.Apr.2011, 12:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pobunjenici: Piloti Srbi su oslonac Gadafijevih trupa

 
(vesti online) Fatima Mahmud, član pobunjeničkog Libijskog nacionalnog veća, tvrdi da se u sastavu Gadafijevih vazdušnih snaga bore srpski dobrovoljci. Ona dodaje da su srpski plaćenici, uz one iz Hrvatske i Bosne, oslonac ofanzive vlade u Tripoliju.

 

- Žalosno je i što je Srbija, koja je kao i sve druge države bivše Jugoslavije bila veliki prijatelj Libije, do uvođenja embarga danonoćno slala >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << Gadafiju naoružanje za ubijanje naroda. A da ne govorimo o plaćenicima s područja bivše Jugoslavije, iz Srbije, Hrvatske i BiH, koji danas čine Gadafijeve poslušne i dobro plaćene ubice - navodi Fatima u razgovoru za zagrebački “Večernji list“.Nastavak teksta pročitajte na linku
Pogledaj vesti o: Gadafi,   Moamer Gadafi,   Tripoli

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.