Odalović: Uskoro povoljno okončanje situacije sa otetima

Izvor: Press, 25.Nov.2015, 15:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odalović: Uskoro povoljno okončanje situacije sa otetima

Intezivno se radi na tome da se otmica službenika ambasade Srbije u Libiji uskoro povoljno okonča, rekao je danas vršilac dužnosti generalnog sekretara Ministarstva spoljnih poslova Veljko Odalović.
      Odalović je istakao da je situacija posebno teška i da se naši državljani nalaze u prostoru koji je pun naoružanih grupa i kriminalnih >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << bandi, te da je u pitanju spečifičan posao. "Strukture koje kontrolišu situaciju u Libiji nas uveravaju da će uskoro sve biti okončano na naše zadovoljstvo i da će naši državljani biti vraćeni", rekao je on. Odalović je dodao da naše službe sarađuju sa službama u Libiji i da se danima pregovara o rešavanju te situacije. Ranije ovog meseca u Libiji su oteti vezista Slađana Stanković i vozač Jovica Stepić, koji rade pri srpskoj ambasadi u Tripoliju, nakon napada na kolonu vozila u kojoj je bio i ambasador Srbije Oliver Potežica.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.