NAPRED, SAIFE! Sin pokojnog Moamera Gadafija sprema TOTALNI PREOKRET u Libiji!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Mar.2018, 02:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAPRED, SAIFE! Sin pokojnog Moamera Gadafija sprema TOTALNI PREOKRET u Libiji!

Ima sve više pristalica u domovini

Haled Al-Gvail, advokat sina bivšeg libijskog lidera Muamera Gadafija, Seifa al-Islama al-Gadafija, rekao je da će se Seif kandidovati iz Tunisa za predsednika u Libiji.

Pročitajte i:

Tokom intervjua, Al-Gvail je izjavio da Gadafi ima mnogo pristalica, čak i među onima koji su bili ranije posvećeni agendi događaja 17. februara, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << upućujući na one koji su bili protiv Muamara Gadafija tokom Libijskog građanskog rata.

#Libye: Seif al-Islam Kadhafi accable Sarkozy et lance un appel à Macron

https://t.co/G6VBZ0JA17#SeifalIslam #sarkosy #Macron pic.twitter.com/cMCEUqE7RI

— Gilles Munier (@GillesMunier) March 21, 2018

- Seif al-Islam će nastupiti u pravo vreme, a onda će sve maske pasti, a sve će biti otkriveno. Libija će se vratiti na kolosek, ponovo postati demokratska, suverena i zakon će zavladati u njoj - nastavio je Al Gavail i zaključio da libijski narod mora da odluči o svojoj sudbini.

Libéré à #Zintan #Seif_al_Islam_Kadhafi , toujours recherché par la #CPI , serait encore en #Libye selon son avocat https://t.co/jf4WBac0XY pic.twitter.com/cmb6ovjXYq

— GéopolisAfrique (@GeopolisAfrique) June 19, 2017

Sledeći predsednički izbori u Libiji, navodno, treba da budu održani negde pred kraj ove godine. Međunarodni krivični sud (ICC) je izdao nalog za hapšenje za Seifa Gadafija zbog navodnog zločina protiv čovečnosti počinjenog tokom pobune 2011. godine kad je srušen njegov otac.
Pogledaj vesti o: Moamer Gadafi

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.