Izvor: Beta, 26.Mar.2011, 16:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Libijski državljani na skupu podrške Gadafiju u Beogradu

BEOGRAD, 26. marta 2011. (Beta) - Oko stotinu državljana Libije okupilo se u subotu na Trgu Republike u Beogradu u znak podrške predsedniku Moameru Gadafiju.

"Okupili smo se ovde da stanemo uz naš narod i hrabrog heroja Moamera Gadafija zato što naša država ispašta", rekao je agenciji Beta libijski student Ahmed Muzli.

Libiju nedeljama potresaju nemiri, a u subotu, 19. marta NATO je počeo bombardovanje te države. "NATO ima sasvim druge namere jer hoće da uzme našu naftu. To su tri države - SAD, Francuska i Velika Britanija koje hoće da razdele našu naftu. Oni ne traže demokratiju niti da štite gradjane, sve su to laži", kazao je Ahmed Muzli.

Na Trgu Republike okupljeni su nosili parole "Libiji hvala na svemu", Za bratstvo vera nije važna", "Podrška našem prijatelju" kao i fotografije Gadafija, a uzvikivali su "Libija voli Srbiju" i parole protv NATO, SAD i predsednika Francuske Nikole Sakozija.

Okupljeni državljani Libije najavili su za nedelju u parku u Nemanjinoj ulici u Beogradu nastavak skupa u znak podrške Gadafiju i libijskom narodu.


Pogledaj vesti o: Libija,   NATO,   NATO skup

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stotinu Libijaca podržalo Gadafija u Beogradu

Izvor: Blic, 26.Mar.2011

BEOGRAD - Oko stotinu državljana Libije okupilo se danas na Trgu Republike u Beogradu u znak podrške predsedniku Moameru Gadafiju. .."Okupili smo se ovde da stanemo uz naš narod i hrabrog heroja Moamera Gadafija zato što naša država ispašta", rekao je agenciji Beta libijski student Ahmed Muzli...Libiju...

Nastavak na Blic...

Skup podrške Gadafiju u Beogradu

Izvor: RTS, 26.Mar.2011

U znak podrške libijskom predsedniku Moameru el Gadafiju stotinu Libijaca okupilo se na beogradskom Trgu Republike. ..Oko stotinu državljana Libije, kao i građani Beograda okupili su se na Trgu Republike u znak podrške predsedniku Moameru el Gadafiju..."Okupili smo se ovde da stanemo uz naš narod...

Nastavak na RTS...

Libijski državljani na skupu podrške Gadafiju u Beogradu

Izvor: SrbijaNet.rs, 26.Mar.2011

Oko stotinu državljana Libije okupilo se u subotu na Trgu Republike u Beogradu u znak podrške predsedniku Moameru Gadafiju. "Okupili smo se ovde da stanemo uz naš narod i hrabrog heroja Moamera Gadafija zato što naša država ispašta", rekao je agenciji Beta libijski

Nastavak na SrbijaNet.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.