Izvor: Blic, 13.Jan.2020, 18:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lavrov: Napredak, ali bez sporazuma o primirju u Libiji

Šef ruske diplomatije Sergej Lavrov izjavio je danas da je postignut napredak u pregovorima o Libiji u Moskvi, ali da nije potpisan sporazum o prekidu vatre u toj zemlji.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Za sudbinu Libije presudna odluka generala Haftara

Izvor: Nezavisne Novine, 13.Jan.2020

Postignut je određeni napredak na pregovorima o Libiji u Moskvi, rekao je šef diplomatije Rusije Sergej Lavrov na konferenciji za štampu sa turskim kolegom Mevlutom Čavušogluom. Sporazum o prekidu vatre je potpisao predsjednik Vlade nacionalnog jedinstva Fajez Saradž, dok će se očekuje ..

Nastavak na Nezavisne Novine...

Lavrov: Bez konačnih rezultata pregovora u Moskvi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Jan.2020, 10:33

Šef ruske diplomatije Sergel Lavrov izjavio je danas da tokom pregovora u Moskvi nisu postignuti "konačni rezultati" o rešenju situacije u Libiji, ali da se napori nastavljaju...Lavrov je ocenio i da je libijska državnost uništena u NATO akcijama 2011. godine i upozorio da se ekstremisti kreću...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.