Iranu pripremaju trojanskog konja kao nekada Srbiji

Izvor: Vesti-online.com, 05.Jan.2018, 09:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Iranu pripremaju trojanskog konja kao nekada Srbiji"

Čečenski lider Ramzan Kadirov kritikovao je izjavu američkog predsednika Donalda Trampa o nameri da pruži podršku demonstrantima u Iranu, rekavši da na taj način Amerika Iranu priprema "trojanskog konja", baš kao što je to bio slučaj sa Srbijom.

Kako je rekao, ranije je istu takvu pomoć, pored Srba, dobijao i narod Libije, Sirije, Iraka, Avganistana i Vijetnama.

- Donald Tramp je >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << izjavio da SAD nameravaju da pruže podršku protestima u Iranu kad za to bude nastupilo vreme. Iranu pripremaju trojanskog konja - napisao je Kadirov na Tviteru.

Nešto ranije je Kadirov, komentarišući proteste u Iranu, povezao blokadu svojih naloga na društvenim mrežama sa kritikama upućenim Sjedinjenim Državama povodom njihovih dejstava u islamskom svetu.

Prema njegovom mišljenju, Americi se ne dopada što on često i iskreno izražava svoje mišljenje o raznoraznim potezima Vašingtona vezanim za islamski svet.
Pogledaj vesti o: Sirija,   Donald Tramp,   Twiter

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kadirov: SAD pripremaju „pomoć“ Iranu kao nekada Srbiji, Libiji, Vijetnamu...

Izvor: Vostok.rs, 05.Jan.2018

Čečenski lider Ramzan Kadirov kritikovao je izjavu američkog predsednika Donalda Trampa o nameri da pruži podršku demonstrantima u Iranu, rekavši da na taj način SAD pripremaju Iranu „trojanskog konja“, baš kao što je to bio slučaj sa Srbijom.. . Kako je rekao, ranije je istu takvu...

Nastavak na Vostok.rs...

"Iranu spremaju trojanskog konja kao nekada Srbiji"

Izvor: B92, 05.Jan.2018

Čečenski lider Ramzan Kadirov kritikovao je izjavu američkog predsednika Donalda Trampa o nameri da pruži podršku demonstrantima u Iranu...Kadirov je naveo da na taj način Amerika Iranu priprema „trojanskog konja“, baš kao što je to bio slučaj sa Srbijom...Kako je rekao, ranije je istu takvu...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.