Gadafijev sin negira da su bombardovani gradovi

Izvor: S media, 22.Feb.2011, 10:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gadafijev sin negira da su bombardovani gradovi

Sin libijskog lidera Moamera Gadafija, Seif al-Islam demantovao je da su oružane snage bombardovale gradove Tripoli i Bengazi, dodajući da su mete napada bila skladišta oružja izvan gradskih oblasti, javila je državna televizija.

"Oružane snage su bombardovale skladišta oružja daleko od naseljenih oblasti", prenela je televizija citirajući zvaničnu novinsku agenciju Jana.

Seif al-Islam negirao je ranije izveštaje da su oružane snage >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << bombardovale Tripoli i Bengazi, preneo je AFP.

Srbi u ruskom kampu, haos u Libiji (VIDEO)

Gadafi: Nisam otišao u Venecuelu

Evakuacija srpskih državljana iz Libije

Prema izveštaju arapske satelitske televizije Al Džazire, vojni avioni su "bombardovali neke lokacije" u Tripoliju.

(Tanjug)
Pogledaj vesti o: Libija,   Gadafi,   Moamer Gadafi

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gadafijev sin demantuje napade na demonstrante

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 22.Feb.2011

Sin libijskog lidera Moamera Gadafija, Saif al-Islam demantovao je danas da su oružane snage bombardovale gradove Tripoli i Bengazi, dodajući da su mete napada bila skladišta oružja izvan gradskih oblasti, javila je državna televizija. Međutim, vojni izvori sa Malte naveli su da su dva libijska...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

VOJSKA NA ISTOKU LIBIJE OTKAZALA POSLUŠNOST GADAFIJU

Izvor: Kurir, 22.Feb.2011

TOBRUK - Libijska vojska u istočnom gradu Tobruku saopštila je danas da više ne podržava libijskog lidera Moamera Gadafija i da je istočna regija te zemlje van Gadafijeve kontrole...Stanovništvo je saopštilo da je grad u rukama naroda u poslednja tri dana, javila je agencija Rojters dodajući...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.