Dečak koji je preživeo pad aviona se dobro oporavlja

Izvor: Blic, 18.Maj.2010, 19:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dečak koji je preživeo pad aviona se dobro oporavlja

Rodbina devetogodišnjeg dečaka Rubena van Asoua koji je jedini preživeo avionsku nesreću u Libiji saopštila je danas da se dečak dobro oporavlja u jednoj holandskoj bolnici.

Roditelji Rubena van Asoua i njegov dve godine stariji brat su bili među 103 putnika i člana posade koji su prošle srede poginuli na aerodromu u Tripoliju u padu aviona libijske kompanije Afrikijah ervejs na letu iz Južne Afrike.

Rodbina dečaka je danas saopštila da je potrebno >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da još jednom bude podvrgnut operaciji kada bude povratio snagu.

Porodica je dodala da se on uprkos nesreći ne plaši da ponovo leti avionom. U subotu je došao iz Libije s ujakom i ujnom i leči se u bolnici u gradu Tilburgu.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.