Žika Stojanović i beogradski advokati prete Jugmedii

Izvor: juGmedia, 24.Dec.2012, 00:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žika Stojanović i beogradski advokati prete Jugmedii

LESKOVAC – Novinsku agenciju Jugmediu mogu u svakom trenutku i svako pojedinačno da tuže 15 advokata i 16 advokatskih pripravnika, ukoliko nastavi da piše o slučaju Visoke poslovne škole strukovnih studija u Leskovcu i o direktoru te škole Žiki Stojanoviću.

Ovo je suština opomene i upozorenja advokata Krune Savovića iz Beograda, jednog od ovlašćenih advokata te škole sa potpisom Žike Stojanovića. >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia <<

U opomeni  se zahteva da se prestane sa iznošenjem i prenošenjem netačnih i neproverenih informacija, kako o školi, tako i o zaposlenima i odgovornim licima.

Advokat sa ovlašćenjem Stojanovića je posebno izdvojio tri objavljena teksta u Jugmedii, uz napomenu da se ne ograničava samo na njih, a reč je o tekstovima sa naslovima: Profesor Radovanović: Odmazda zbog ukazivanja na malverzacije, zatim, Profesor Radovanović: Ne šikaniraju me, nego mobinguju i EKSKLUZIVNO: Profesorima Visoke poslovne škole na raspolaganju 70 miliona dinara za autorske honorare.

http://jugmedia.info/2012/11/11/profesor-radovanovic-odmazda-zbog-ukazivanja-na-malverzacije/

http://jugmedia.info/2012/11/30/profesor-radovanovic-ne-sikaniraju-me-nego-mobinguju/

http://jugmedia.info/2012/12/20/ekskluzivno-profesorima-visoke-poslovne-skole-na-raspolaganju-70-miliona-dinara-za-autorske-honorare/

Advokat koga je angažovao Stojanović tvrdi da je Jugmedia bez bilo kakvih dokaza objavljivala da se u školi vrše malverzacije i zloupotrebe i da se nad Radovanovićem vrši mobing i navodila i druge podatke, takođe bez dokaza, te da se u svemu tome nije čula druga strana.

(Kraj)

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.