Izvor: JUGpress.com, 21.Feb.2019, 23:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“Zdravlje” dočekuje “Proleter” : Vreme je za pobudu

LESKOVAC

U okviru 19. kola Druge muške košarkaške lige Srbije košarkaši Zdravlja na parketu SRC „Dubočica“ ugostiće ekipu „Proletera“ iz Zrenjanina. Utakmica počinje u subotu od 20 časova, a domaći se nadaju pobedi nakon tri uzastopna poraza.

Trener domaćih Marko Dimitrijević kaže da će do kraja sezone biti pružena >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << šansa mlađim igračima.

„U ovom susretu nam je imperativ pobeda. U prošlom kolu u Nišu smo izgubili i na terenu je bilo dosta nezalaganja. Toga više ne sme da bude i ubuduće niko neće da plaća neuspeh i loše angažovanje na terenu. Mislim da je to igračima postalo jasno.“

Košarkaš Luka Gašević poziva sve ljubitelje košarke da u subotu dođu i obećao dobru igru.

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.