Izvor: JUGpress.com, 10.Sep.2020, 14:12

Zdravković: Nemojte da diskriminišete one koji nisu glasali za vas

LESKOVAC

Odbornik Grupe gradjana “Za Leskovac ZAJEDNO” Nenad Zdravković pozvao je lokalnu vlast u Leskovcu da ne diskriminiše gradjane ovog grada koji nisu glasali za njih.

On je skrenuo pažnju vršiocima vlasti da moraju da s eponašaju kao profesionalci na pozicijama na kojima su i u upravljanju novcem iz budžeta koji pune svi gradjani.

“Naročito pozivam direktore javnih preduzeća >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << da ne diskriminišu gradjane koji nisu glasali za ladajuću stranbku. I ti gradjani su zaslužili da dobiju koji metar asfalta jer se na to troše i njihove pare”, rekao je Zdravković .

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.