Završne žardinjere na Širokoj Čaršiji

Izvor: juGmedia, 19.Mar.2016, 15:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Završne žardinjere na Širokoj Čaršiji

LESKOVAC – Uveren sam da će ovo postati jedno od omiljenih mesta za okupljanje naših građana, ali i turista, kazao je danas gradonačelnik Goran Cvetanović pored upravo završenih betonskih žardinjera u koje je uloženo blizu milion dinara.

Ove žardinjere na šetalištu napravljene su od betona i obložene livenom teracom. Sastoje se od po četiri bloka, tri za sedenje a u jednom je zasađeno zelenilo.

Cvetanović je na konferenciji za novinare detaljno nabrojao >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << cene pojedinačnih radova, koje je izveo vlasotinački „Pionir“, zbog zamerke „pojedinaca“ na visinu izdvojene sume iz gradske kase.

Pripremni radovi, koji obuhvataju demontažu dela pešačke površine, rušenje armirane betonske podloge, zemljani i betonski radovi, iznosili su – 110.000 dinara.

Izrada samih žardinjera sa sa ugradnjom betona, štafni, bravarski i drugi radovi koštali su – 450.000, dok je dekorativno osvetljenje sa led projektorima i svetiljkama koštalo 280.000 dinara, a u tu cenu ušlo je i saniranje korena jednog platana.

„Verujem da će svi sugrađani koji prođu ovde, naročito u večernjim časovima, shvatiti da su takve prozivke i napadi na naš račun bili zlonamerni i tendenciozni“, zaključio je Cvetanović.

(kraj)mil
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.