Završena izgradnja Ulice Viljema Pušmana u Leskovcu

Izvor: juGmedia, 08.Nov.2014, 15:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Završena izgradnja Ulice Viljema Pušmana u Leskovcu

LESKOVAC –  Radovi na rekonsrtukciji Ulice Viljema Pušmana u Leskovcu, koju vozači i pešaci izbegavaju dve decenije, završeni  su danas asfaltiranjem kolovoza..

“Izgradnjom ove saobraćajnice rešili smo najkraći prilaz tranzita novoj autobuskoj stanici. Jednom rečju, uradili smo posao vredan pažnje a građanima, kao što smo i obećali predajemo još jednu ulicu koja ima građevinsku dozvolu”, kazao je gradonačelnik >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << Cvetanović koji je prisustvovao završnim radovima.

U prethodnih 60 dana u ovoj ulici je urađena kišna kanalizacija, izgrađena vodovodna mreža, izmešten je desetkilovatni kabl i postavlljeno javno osvetljenje ulice.

“Izgradnjom uličnog osvetljenja u ovoj ulici pušteno je u rad i osvetljenje ispred nove autobuske stanice koje je više godina bilo u prekidu zbog skidanja kamene kocke”, dodoa je Cvetanović.

Saobraćajnica je dugačka 320 m, sa kolovozom širine  7,  trotoarima širine 4 s jedne i 1,5 metara sa  druge strane i biciklističkom stazom.

Investitor je bila Direkcija za urbanizam i izgradnju Leskovac, radove je izvelo preduzeće MP Baza put plus Leskovac, a vrednost radova iznosila je 23 miliona dinara.

(Kraj) mil

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.