Zaplenjeno 1,5 kilograma marihuane

Izvor: S media, 09.Avg.2011, 17:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaplenjeno 1,5 kilograma marihuane

Dva Leskovčanina uhapšena su zbog sumnje da su uzgajali 20 stabljika marihuane čija je težina u osušenom stanju 1,5 kilograma,

Leskovačka policija uhapsila je i privela dve osobe iz tog grada zbog sumnje da su uzgajali 20 stabljika marihuane čija je težina u osušenom stanju 1,5 kilograma, saopštila je danas Policijska uprava u tom gradu.

Kako je saopšteno, uhapšeni su Nikola P. >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << (30) i Nenad G. (36) koji su u selu Orašac zasadili 20 stabljika marihuane u toku ove godine.

Herceg Novi: Prodavao marihuanu na šetalištu

Uhapšen osumnjičeni za proizvodnju i promet droge

Četvoro uhapšeno zbog proizvodnje marihuane

Policija je posle uvidjaja na licu mesta posekla stabljike, a nakon sušenja je utvrdjeno da je marihuana teška 1,5 kilogram.

Dvojica Leskovčana su predata istražnom sudiji sa prijavom za krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

(Beta)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.