Zakazana druga aukcija za prodaju „Porečja“

Izvor: juGmedia, 19.Sep.2015, 08:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zakazana druga aukcija za prodaju „Porečja“

LESKOVAC – Agencija za privatizaciju oglasila je prodaju kapitala Porečja iz Vučja za 21. oktobar u 10 časova, u svojim prostorijama, po početnoj ceni od 2. 533.271 evra.

Zainteresovani kupci prodajnu dokumentaciju mogu da otkupe u periodu od 28. septembra do 14. oktobra.

Svi zainteresovani dužni su da uplate depozit za učešće u postupku u iznosu od 759.981,46 evra ili u dinarskoj protivrednosti obračunatoj po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan plaćanja. >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << Depozit se može uplatiti u gotovom novcu ili polaganjem prvoklasne bankarske garancije.

Prva aukcija za prodaju Porečja iz Vučja od 27. avgust ove godine proglašena je neuspešnom jer Agenciji za privatizaciju nije dostavljena nijedna prijava za učešće u prikupljanju javnih ponuda sa javnim nadmetanjem. Predviđena početna cena na prvoj aukciji bila je 7.842. 424 evra.

(Kraj)mil
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.