Za mladiće iz Tehničke škole simobolične kazne

Izvor: juGmedia, 30.Sep.2013, 21:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za mladiće iz Tehničke škole simobolične kazne

LESKOVAC – Nastavničko veće Tehničke škole “Rade Metalac” kaznilo je na simobiličan način trojicu učenika III razreda, koji su seksualno uznemiravali drugaricu – smanjenjem ocene iz vladanja.

Oni su i pred direktorom škole, razrednim starešinama, pedagogom, roditeljima i policijom priznali da su učenicu prvog razreda seksualno uznemiravali u svom odeljeneju tako što su je pipkali i štipkali za grudi i zadnjicu, gurali je iz jedne u druge ruke, smejali se i snimali >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << je mobilnim telefonom.

Prema kazivanju direktora te škole Slavoljuba Stanojevića, glasanje je bilo “tesno”. Prevladao je ipak stav da su momci napravili grešku, ali da im zbog toga ne treba skidati glave; da su su još deca i da su susviše mladi za traume.

Stanojević je tražio isključenje iz škole.

(Kraj) mil

(Kraj) mil
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Za seksualni napda – kec iz vladanja

Izvor: OkRadio.rs, 01.Okt.2013, 01:37

Zbog seksualnog uznemiravanja učenice, nastavničko veće Tehničke škole “Rade Metalac” u Leskovcu kaznilo je trojicu učenika trećeg razreda smanjenjem ocene iz vladanja. Kako tvrdi direktor te škole Slavoljuba Stanojevića, glasanje je bilo “tesno”. Prevladao je ipak stav da su momci...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.