Vukovi sa Hisara naoštili zube

Izvor: juGmedia, 05.Dec.2016, 15:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vukovi sa Hisara naoštili zube

LESKOVAC – U desetom kolu rukometne Super B lige, ekipa Dubočice 54 je, u Leskovcu savladala favorizovanu ekipu Mokre Gore iz Zubinog Potoka, rezultatom 33:29 (17:14).

Utakmica, u kojoj je domaća ekipa vodila i sa šest golova prednosti, u drugom poluvremenu pokazala je svu draž rukometne igre jer su gosti u 40. minutu stigli do preokreta i poveli sa dva gola prednosti. 21:19.

Trener domaće ekipe Saša Pejčić, uspeo je da izmenama i savetima >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << motiviše igrače a aktivnije se uključila i publika, pa se u poslednjih pet minuta utamice ušlo u rezultatsku neizvesnost.

Ipak, domaća ekipa nošena bučnom publikom, uspela je da u furioznom finišu napravi seriju od 5:1 i zasluženo trijumfuje.

Za ekipu Dubočice 54 su igrali: Pešić, Cvetković 1, Čičić 3, Stanković 10, Atanasković 5, Marinković 4, Jocić, Girić, Filipović, Milenković 5, Živković, Vasić 5, Radivojević, Đorđević

Ekipa Dubočice 54, nalazi se na drugom mestu Super B lige, sa bodom zaostatka iza prvoplasiranog Obilića.

U narednom kolu, Vukovi sa Hisara gostuju zrenjaninskom Proleteru u jednom od nekadašnjih rukometnih derbija.

Zoran Jovanović
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

KMF Leskovac – šest od šest

Izvor: juGmedia, 05.Dec.2016

LESKOVAC – Ljubiša Cvetanović, kao vino, trećim het-trikom obeležio utakmicu sedmog kola KMF Dolap – KMF Leskovac!..Leskovački majstori petoparca nastavljaju nastavljaju da MELJU protivnike u regionalnoj futsal ligi „jug“. Ovog puta je, u Prokuplju, savladana ekipa KMF Dolap rezultatom 5-1...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.