Izvor: JUGpress.com, 04.Dec.2019, 14:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vokalna grupa Libero nastupila u Berlinu

LESKOVAC

Vokalna grupa Libero iz Leskovca gostovala je u Berlinu i održala dva koncerta za pamćenje. Najpre su 29. novembra održali koncert u ambasadi Republike Srbije, a dan kasnije nastupili su u Crkvi Svetog Save na Vedingu. Pored duhovne muzike na repertoaru su bile i naše najpoznatije tradicionalne >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << kompozicije poput „Tamo daleko“, „Žali Zare“, „Suza Kosova“ i mnoge druge.

Koncert u crkvi je bio humanitarnog karaktera, a sav prikupljen novac biće uplaćen dečaku iz Leskovca koji boluje od spinalne mišićne atrofije.

„Grupa Libero oduševila je svojim nastupom, a publika je uživala u ovim izvanrednim koncertima“ kaže umetički rukovodilac ansambla Miroljub Cvetković.

„Koncerti za naše ljude u Berlinu bili su nešto posebno. Oduševili smo kako naše ljude, tako i domaću publiku koja se vrlo rado odazvala pozivu i uživala u glasovima ovih momaka.“

Leskovčani će imati prilike da Libero čuju i vide povodom svetskog dana horskog pevanja. Koncert će se održati u crkvi Odžakliji 12. decembra u 19 sati.

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.