Vidanovići čekaju useljenje u kuću Gojka Veličkovića

Izvor: juGmedia, 11.Maj.2013, 21:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vidanovići čekaju useljenje u kuću Gojka Veličkovića

LESKOVAC – Osnovni sud u Lebanu oduzeo je porodičnu kuću Gojka Veličkovića, pomoćniku leskovačkog gradonačelnika, i dodelio je supružnicima Vidanović iz sela Karađorđevac, potvrđeno je Jugmedii u tom sudu.

Odluka je usledila posle 17 godina sudskog spora koji su Vidanovići vodili protiv Veličkovića jer ih teško povredio u saobraćajnoj nezgodi, i posle trogodišnjeg izvršnog sudskog rešenje. Veličković >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << je dosuđen na preko 50 hiljada evra odštete, a kako nije platio, sud je odlučuio da se prodajom nepokretnosti namire dugovanja.

Na tri licitacije kuću niko nije kupio, pa je sudija Olgica Vukadinović postupila po zakonu i donela još jednu odluku da kuća od oko 700 kvadrata pripadne Vidanovićevima.

Branilac bračnog para Olgice i Siniše kaže da je odluka konačna, da žalba ne utiče na izvršenje odluke Osnovnog sudu u Leskovcu, čije su sudije tri godine držale u fiokama izvršne presude, da nove vlasnike uvede u posed sada već bivše porodične kuće Veličkovića.

(Kraj)mil

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.