Velika gužva pred leskovačkim štandom na Sajmu turizma u Beogradu (VIDEO)

Izvor: juGmedia, 24.Feb.2018, 14:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Velika gužva pred leskovačkim štandom na Sajmu turizma u Beogradu (VIDEO)

Pod kupolama Beogradskog sajma već treći dan se održava 40. međunarodna smotra turizma koja je okupila 1.200 izlagača iz 55 zemalja, a štand leskovačke Turističke organiozacije jedan je od najposećenijih.

Cela planeta hvali svoje lepote u Beogradu i nudi svoje destinacije, zove goste iz Srbije da ih posete i uvere se u draži njihove zemlje, a da probaju leskovački roštilj dolaze i političari, umetnici, pevači: od ministra rada i socijalne politike Rasima Ljajića, >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << preko umetnice Bilje Krstić, do Galeta iz popularne grupe Kerber…

Poseta ministra Ljajića, nadamo se, iznedriće jednu uspešnu saradnju Turističke organizacije i njegovog ministarstva u promociji jednog dela našeg kraja. Ima vremena, obavestićemo vas o tome”, tajnovit je direktor TOL-a Nebojša Kocić.

Posetioci sajma se najviše interesuju za širom sveta poznatu Roštiljijadu  Leskovački karneval.

Ovogodišnja Roštiljijada održaće se od 27. avgusta  do 2. septembra,  a Karneval od 4. do 7. jula”, najavljuje Tina Stojanović iz TOL-a.

Svoje prezentacije na štandu Turističke organizacije Leskovac imali su “Groš”, Visoka poslovna škola strukovnih studija i Kompleks “Apostolović”, koji je uredio štand u etno stilu.

OPŠIRNIJE U VIDEO PRILOGU:


Pogledaj vesti o: Leskovac,   Rasim Ljajić

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Šta nudi sajam turizma u Beogradu

Izvor: RTS, 24.Feb.2018

. U Beogradu je u toku Sajam turizma, jedna od najpopularnijih sajamskih manifestacija u našoj prestonici. Ove godine okupio je rekordnih hiljadu i 200 izlagača iz 55 zemalja.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.