VUČIĆ CVETANOVIĆU: Smej se, smej, stiže ti nova kontrola!

Izvor: juGmedia, 28.Maj.2016, 21:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VUČIĆ CVETANOVIĆU: Smej se, smej, stiže ti nova kontrola!

LESKOVAC – Aleksandar Vučić kazao je danas na izbornoj skupštini SNS-a svim lokalanim funkcionerima iz ove stranke da interese građane moraju da stave ispred ličnih, a gradonačelniku Leskovca Goranu Cvetanoviću poručio da „mu stiže nova kontrola“.

Nakon govora da je posao naprednjaka da naprave da ova zemlja bude uređena, da bude sa narodom, da čuje ono šta ljudi govore, obratio se lično prvom >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << čoveku Leskovca, koji je danas reizabran za člana predsedništva Srpske napredne stranke.

Juče na predsedništvu sam govorio neke stvari za koje znam da me obično  ne razumeju, a učinilo mi se da jesu. Učinilo mi se da me po prvi put i Cvetanović razume kada mu govorim o tome šta još treba da uradi i da promeni u Leskovcu. Smej se, smej se, Cvetanoviću, stiže ti nova kontrola!„, poručio mu je Vučić nakon čega je pobrao aplauze prisutnih u beogradskom „Sava centru“.

Vučić je na izbornoj skupštini rekao da SNS ne sme da ima sudbinu drugih političkih stranaka u Srbiji kad se dočepaju vlasti.

„Jer se same urušavaju od mržnje, sujete, ogovaranja, loših međusobnih reči i zbog toga što se sami nikad ne menjaju. Zato hoćemo da osvežimo stranku i podmladimo je“, zaključio je Vučić.

Dragan Marinković
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.