Uspešna akcija dobrovoljnog davanja krvi u Bojniku

Izvor: juGmedia, 16.Okt.2018, 14:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uspešna akcija dobrovoljnog davanja krvi u Bojniku

U Domu kulture u Bojniku danas je, u saradnji sa Službom za transfuziju krvi leskovačke Opšte bolnice,  organizovana uspešna akcija dobrovoljnog davanja krvi.

Pustorečani su pokazali veliko interesovanje za ovu akciju pa je od pedesetak dobrovoljnih davalaca koji su se pojavili na akciji.

U Bojniku do sada nismo imali ovako uspešnu organizaciju po broju zainteresovanih ali i uspešnih davanja >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << krvi„, kazala jej Maja Danilović iz leskovačke bolnice.

Prikupljeno je više od 30 jedinica dragocene tečnosti a u akciji su učešće uzeli i zaposleni policijske stanice Bojnik, Turističke organizacije i Tehničke škole kao i građani okolnih mesta.

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.