Uskoro konkurs za direktora leskovačke “Toplane”

Izvor: JužneVesti.com, 13.Dec.2019, 11:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uskoro konkurs za direktora leskovačke “Toplane”

Zbog toga što trenutnom vršiocu dužnosti direktora leskovačke "Toplane" Milošu Mićiću ističe mandat, gradski većnici doneli su odluku da se raspiše konkurs za ovo direktorsko mesto. Zeleno svetlo na odluku treba da daju i leskovački odbornici na sledećoj sednici Skupštine.

Prema rečima Srđana Jovanovića ovlašćenog u Odeljenju za komunalno-stambene poslove, saobraćaj i insfrastrukturu, tekst oglasa koji sadrži podatke o javnom preduzeću, radnom mestu, uslovima >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << i mestu rada, roku, potrebnoj školskoj spremi, biće objavljen nakon što ovaj predlog usvoji Skupština.

Sprovođenje javnog konkursa počinje donošenjem odluke za imenovanje koje donosi Skupština grada. Oglas će biti objavljen u Službenom glasniku Republike Srbije, dnevnom listu Večernje novosti, kao i na internet stranici grada Leskovca, najkasnije 8 dana od donošenja odluke - kaže Jovanović.

Gradsko veće jednoglasno je podržalo ovaj predlog, a odbornici će se o ovome izjasniti na sledećoj sednici koja je zakazana za 21. decembar.

Podsetimo, Mićić je na mesto vršioca dužnosti direktora došao nakon što je prethodni direktor Jovica Đorđević otišao u penziju.

Mićić je diplomirani mašinski inženjer i kadar je Srpske napredne stranke. Pre rukovodeće pozicije bio je inženjer održavanja u Toplani i zamenik predsednika Odbora za normativna akta Skupštine grada Leskovca.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.