Uručene Kembridž diplome Oxford school u Leskovcu

Izvor: juGmedia, 22.Sep.2014, 16:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uručene Kembridž diplome Oxford school u Leskovcu

LESKOVAC – Najboljim polaznicima škole stranih jezika Oxford school danas su u svečanoj sali gradske skupštine u Leskovcu uručeni sertifikati.

U prethodnih godinu dana međunarodni ispit u znanju engleskog jezika s uspehom je položilo 40 polaznika uzrasta od devet do osamnaest godina. Uručujući im sertifikate gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović rekao je da bez znanja nekog od stranih jezika, pre svega engleskog, nema dobre komunikacije sa ljudima, stručnog >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << usavršavanja niti napredovanja u karijeri.

Pozitivno je što se mladi ljudi sve više opredeljuju da nauče engleski što će im u životu pomoći da „otvore mnoga vrata“ a Kembridž diplome, koje stiču u Oxford school u Leskovcu, priznaju ne samo naši poslodavci već i univerziteti engleskog govornog područja, naglasio je Cvetanović.

Oxoford school je jedna od prvih privatnih škola stranih jezika u Leskovcu, postoji već 17 godina i pohađalo je preko šest hiljada učenika svih uzrasta.

Neki od njih su u međuvremenu postali profesori engleskog jezika. Nastava se odvija u manjim grupama ili individualno i to od početnog kursa do najvišeg C-2 nivoa.

Oxford school je član Udruženja škola stranih jezika Srbije, Evropske asocijacije za kvalitet jezičkih usluga i sertifikovana je kao centar gde se polaznici pripremaju za polaganje Kembridž ispita.

Profesorka Marija Pejatović kaže da je u toku upis za narednu školsku godinu i da se do sada za nastavu engleskog u ovoj školi prijavilo preko 400 polaznika.

(Kraj)bdi
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.