Izvor: Radio 021, 13.Jun.2019, 13:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Upozorenje RHMZ: Visok nivo UV zračenja u naredna tri dana

Republički hidrometeorološki zavod upozorio je danas na visok nivo UV zračenja u celoj Srbiji u naredna tri dana, posebno u Sjenici, na Kopaoniku i na Zlatiboru.

Naredna tri dana mnogi gradovi i mesta u Srbiji označeni su crvenom bojom.

Indeks UV zračenja danas je najviši u Sjenici i iznosi 10, dok je, između ostalog, u Novom Sadu, Beogradu, Nišu, Leskovcu, na Paliću, Zlatiboru i Kopaoniku - 9. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 <<

Do kraja sedmice biće pretežno sunčano i toplo s maksimalnom temperaturom u petak od 33 do 36, a za dane vikenda do 34 stepena.

Od ponedeljka promenljivo oblačno i sparno, povremeno s pljuskovima i grmljavinom, a maksimalna temperatura u većini mesta od 28 do 31 stepena.

Autor: Tanjug

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pakleni dani, a od ponedeljka...(FOTO)

Izvor: Mondo, 13.Jun.2019

U Srbiji se do kraja nedelje očekuje veoma toplo i sparno vreme sa temperaturom i do 36 stepeni, a na snazi će biti narandžasti meteoalarm, kažu u Republičkom hidrometeorološkom zavodu (RHMZ)...Meteorolog Slobodan Sovilj rekao je Tanjugu da će se narednih dana najviše dnevne temperature kretati...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.