Ukrali 16 zimskih guma sa felnama

Izvor: juGmedia, 27.Dec.2012, 15:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ukrali 16 zimskih guma sa felnama

LESKOVAC – Trojica Leskovčana su u poslednje dve nedelje ukrala 16 guma sa čeličnim felnama sa parkiranih vozila u četiri ulice, koje je policija pronašla i vratila vlasnicima.

Uhapšeni su N.N. (29) i D.S. (34), koji će biti privedeni istražnom sudiji, a protiv M.J.(27) je podneta krivična prijava.

Leskovčani su, navodi se u saopštenju, krali gume na na parkinzima u ulici Slobodana Penezića, >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << na Masarikovom trgu, ulici Rade Končara i na Niškoj ulici.

Ukradene gume i felne su prodavali vlasnicima vulkanizerskih radnji, a šteta se procenjuje na 110 hiljada dinara.

Uhapšeni Leksovčani, koji se terete za pet krivičnih dela, će biti danas privedeni istražnom sudiji Osnovnog suda u Leskovcu.

(Kraj)

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.