Izvor: Blic, 22.Avg.2016, 14:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšeni nasilnici: Napadali i pretili suprugama

U Vladičinom Hanu uhapšen je S.S. (50) zbog sumnje da je fizički napao suprugu i snaju, a sudija za prethodni postupak Osnovnog suda u Surdulici odredio mu je pritvor do 30 dana.

Pripadnici MUP-a u Leskovcu uhapsili su S. S. (35) iz Niša, zbog sumnje da je 19. avgusta telefonom i slanjem SMS poruka pretio svojoj nevenčanoj supruzi da će ubiti nju i sve ukućane.

Sudija za prethodni postupak je i njemu odredio pritvor do 30 dana.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kikinda: Maloletnik uhapšen zbog 15 krađa

Izvor: B92, 22.Avg.2016

Policija u Kikindi uhapsila je maloletnika osumnjičenog za 15 teških krađa i krađa u prodajnim objektima, javnim ustanovama i kućama...On je opljačkane objekte oštetio za oko 300.000 dinara, saopštio je MUP...Maloletniku je dežurni sudija za maloletnike Višeg suda u Zrenjaninu odredio pritvor...

Nastavak na B92...

Nišlija uhapšen zbog sumnje da je ženi pretio ubistvom

Izvor: Večernje novosti, 22.Avg.2016

Policija je u Leskovcu uhapsila S.S. (35) iz Niša jer je pretio nevenčanoj supruzi da će je ubiti Policija je u Leskovcu uhapsila S.S. (35) iz Niša jer je pretio nevenčanoj supruzi da će je ubiti.S.S. se tereti da je nedavno telefonom i SMS porukama pretio da će ubiti i tu...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.