Uhapšen zbog sumnje za ugrožavanje sigurnosti

Izvor: B92, 07.Okt.2019, 14:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen zbog sumnje za ugrožavanje sigurnosti

Leskovac -- Leskovačka policija uhapsila je M. S. (48) iz okoline Lebana zbog sumnje da je izvršio krivično delo ugrožavanja sigurnosti.

Osumnjičeni se tereti da je u okolini Lebana zaustavio automobil kojim je upravljala žena (28) i da joj je tom prilikom pretio i vređao je.

Takođe, M. S. se sumnjiči i da je pretio i muškarcu (29) koji je zaustavio svoj automobil i pokušao da pomogne ženi.

Osumnjičeni je, uz krivičnu prijavu, priveden nadležnom javnom tužiocu, a sudija Osnovnog suda mu je odredio pritvor do 30 dana, dodaje se u saopštenju.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VREĐAO JE I PRETIO JOJ Uhapšen muškarac iz okoline Lebana zbog nasilničkog ponašanja

Izvor: Blic, 07.Okt.2019

Leskovačka policija uhapsila je M. S. (48) iz okoline Lebana zbog sumnje da je izvršio krivično delo ugrožavanje sigurnosti, saopštila je danas leskovačka Policijska uprava.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.