Uhapšen osumnjičeni za ubistvo dečaka u Leskovcu!

Izvor: Telegraf.rs, 27.Okt.2014, 01:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen osumnjičeni za ubistvo dečaka u Leskovcu!

Uhapšen je mladić (17) iz okoline Leskovca zbog postojanja osnova sumnje da je hicem iz vatrenog oružja pogodio u stomak osamnaestogodišnjaka koji je od zadobijene povrede preminuo u bolnici u Leskovcu

Leskovačka policija uhapsila je sedamnaestogodišnjeg mladića iz okoline Leskovca zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela ubistvo i nedozvoljene proizvodnje, držanje, nošenje oružja i eksplozivnih >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << materija, saopštila je Policijska uprava Leskovac.

Osumnjičeni se tereti da je prošle noći u dvorištu porodične kuće u okolini Leskovca hicem iz vatrenog oružja pogodio u stomak osamnaestogodišnjaka koji je od zadobijene povrede preminuo u bolnici u Leskovcu.

Podsetimo, tragedija se dogodila jedan sat posle ponoći, u selu Lipovica udaljenom 17 kilometara od Leskovca, u pomoćnom objektu porodične kuće roditelja N. Z.

Otac ubijenog mladića Saša Kocić rekao je agenciji Beta da za smrt svog sina krivi državu i lokalne vlasti zato što u selu nema hitne pomoći.

- Moj sin je upucan oko jedan sat posle ponoći a do 2.20 mu nije pružena nikakva pomoć – rekao je Kocić.

(Telegraf.rs / Agencije)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.