Učestali odroni na putevima, danas obilne padavine

Izvor: Blic, 05.Apr.2015, 08:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Učestali odroni na putevima, danas obilne padavine

Zbog učestalih odrona na putevima Srbije, posebno kroz šumska područja, klisure i stenske useke, Auto-moto savez Srbije savetuje opreznu vožnju i upozorava da se danas očekuju obilne padavine, a u višim predelima i sneg. Prema podacima Uprave granične policije, trenutna zadržavanja vozila na graničnim prelazima su do 30 minuta.

Od ponedeljka do 10. aprila na auto-putu E-75 će se obavljati radovi u zoni naplatne stanice "Bubanj Potok" i petlje "Autokomanda". Radovi će >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << se obavljati tokom noći, a saobraćaj će u potpunosti biti obustavljen na 15 minuta.

Na delu auto-puta E-75, Niš-Leskovac-Vranje, blizu naselja "Džep", u smeru ka Vranju saobraćaj je u dužini od 200 metara preusmeren na levu traku.

Na deonici izmedju Batočine i Jagodine, auto-put E-75 je sužen zbog radova na mostu preko reke Belice, te vozila prolaze dvosmerno desnom kolovoznom trakom u smeru Niš-Beograd. Radovi bi trebalo da traju 90 dana, do pred kraj juna.

Auto-put E-75 Beograd-Niš je sužen kod Aleksinačkog Bujmira zbog moguće pojave klizišta.

Zbog izgradnje koridora 10, na auto-putu E-75 saobraćaj je preusmeren na paralelne puteve kod Grdelice, zatim na deonici Vladičin Han - Vranje između Poloma i Prevalca, i kod mesta Gramađe.

Zbog sanacije propusta na putevima u Srbobranu biće obustavljen saobraćaj na državnom putu II A reda broj 100, iz pravca Novog Sada ka Bačkoj Topoli, i na državnom putu I B reda broj 15, iz pravca Bečeja ka Vrbasu.

Zbog klizišta je na državnom putu I B reda broj 21, na deonici Petrovaradin-Irig, zatvorena preticajna traka u smeru ka Petrovaradinu.

Na putu II-175 Bogovadja-Mionica obustavljen je saobraćaj jer se srušio most na reci Toplici. Saobraćaj se usmerava u mestu Nanomir na alternativni pravac preko Čitačkih koliba i Gornjeg Mušića do Mionice.

Zbog radova na sanaciji klizišta na državnom putu I-B reda broj 21, deonica Kosjerić-Požega, u mestu Pesak, saobraćaj se odvija naizmenično.

Put IB-28 Dub-Rogačica zatvoren je za saobraćaj zbog klizišta u Kostojevićima.

Vozila prolaze naizmenično na državnom putu II-A reda broj 231, deonica Bosilegrad - Ribarci - državna granica s Makedonijom.
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

AMSS: Odroni i padavine, pažljivo na putevima

Izvor: Radio 021, 05.Apr.2015

Zbog učestalih odrona na putevima Srbije, posebno kroz šumska područja, klisure i stenske useke, Auto-moto savez Srbije savetuje opreznu vožnju i upozorava da se danas očekuju obilne padavine, a u višim predelima i sneg...Prema podacima Uprave granične policije, trenutna zadržavanja vozila na...

Nastavak na Radio 021...

Zemlja zatrpala kombi kod V. Hana

Izvor: B92, 06.Apr.2015, 08:05

Zemlja je zatrpala jedan kombi nedaleko od motela "Džep" kod Vladičinog Hana, ali u incidentu niko nije povređen...Kombi je zatrpan nakon odrona brda u Grdeličkoj klisuri, na oko dva kilometra od poznatog stajališta na putu Leskovac-Vranje...Kako je saopštio AMSS, saobraćaj se odvija usporeno,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.