Ubio čoveka, sakrio ga u štalu, pa zapalio

Izvor: juGmedia, 01.Mar.2018, 01:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubio čoveka, sakrio ga u štalu, pa zapalio

Leskovački policajci uhapsili su Č. P. (1976) iz okoline Medveđe zbog sumnje da je ubio pedetdvogodišnjeg muškarca iz jednog okolnog sela, saopštio je MUP.

Sumnja se da je on u ranim jutarnjim satima, 26. februara ove godine, u selu Retkocer u okolini Medveđe, lišio života pedesetdvogodišnjeg muškarca, a potom telo preneo u pomoćni objekat koji je zapalio.

Kako nezvamično saznajemo, ubica je bio u ljubavnoj vezi sa sestrom žrtve i kako se priča >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << po selu, imao je mnogo para.

Po nalogu zamenika višeg tužioca, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i uz krivičnu prijavu biće priveden tužilaštvu u Leskovcu.
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Zadavio šuraka golim rukama, pa ga zapalio u štali?! Užasni detalji tragedije kod Medveđe

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Mar.2018

U prvi mah pretpostavljalo se da je reč o nesrećnom slučaju..Perovan Č. (42) iz sela Retkocer kod Medveđe uhapšen je zbog sumnje da je zadavio Milana Bojića (56), brata svoje nevenčane žene, a potom njegov leš odvukao u štalu i zapalio ga...Pročitajte i:..Kako se saznaje, tragedija se dogodila...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.