UŽAS U LESKOVCU: Momak (28) se obesio kod osnovne škole!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Dec.2016, 17:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽAS U LESKOVCU: Momak (28) se obesio kod osnovne škole!

Motivi samoubistva još uvek nisu poznati.

Dvadesetosmogodišnji mladić iz Leskovca danas je oduzeo sebi život ispod pešačkog mosta pored Osnovne škole "Svetozar Marković" u centru grada.

Motivi samoubistva su još nepoznati, ali nam je nezvanično rečeno da se ovaj nesrećnik lečio navodno na Odeljenju bolesti zavisnosti u Opštoj bolnici u Leskovcu.

Tragediju se dogodila oko >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 13,30 sati, a telo nesrećnog mladića prvi je ugledao jedan prolaznik i prijavio školskom policajcu.

- Posmatrao sam ga iz automobila. Najpre mi se učinilo da je reč o nekom narkomanu, ali sam onda primetio da se ne miče. Zamolio sam školskog policajca da ga proveri i nažalost mogli smo samo da konstatujemo da je već bio mrtav, priča vidno uzbuđen ovaj čovek.

Policija još vrši uviđaj i ne dozovoljava da se prelazi preko mosta, dok beživotno telo visi, što izaziva mučninu i nelagodu kod okupljenih Leskovčana.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.