UHAPŠEN NAPADAČ: Nišliju palicama pretukao Leskovčanin

Izvor: Večernje novosti, 04.Dec.2018, 14:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UHAPŠEN NAPADAČ: Nišliju palicama pretukao Leskovčanin

Zbog sumnje da je metalnom šipkom pretukao M.P. (34) iz Niša, nanevši mu teške povrede glave, kontuziju jetre i prelom karlice, policija je u Nišu uhapsila 26-godišnjeg M.M. iz Leskovca Zbog sumnje da je metalnom šipkom pretukao M.P. (34) iz Niša, nanevši mu teške povrede glave, kontuziju jetre i prelom karlice, policija je u Nišu uhapsila 26-godišnjeg M.M. iz Leskovca. - Sumnja se da je on, >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << sa još jednom osobom za kojom policija traga, u ponedeljak u prepodnevnim satima metalnom šipkom više puta udario po glavi i telu tridesetčetvorogodišnjeg muškarca iz Niša, ispred ulaza zgrade u kojoj stanuje – kažu u PU Niš. Njemu je, kako dodaju, po nalogu tužioca, određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti sproveden Višem javnom tužilaštvu u Nišu. Pročitajte još - Nišlija pretučen bejzbol palicom u stanu, prebačen na Klinički centar Podsetimo, M. R. (34) je brutalno pretučen u ponedeljak oko osam sati u ulici Stevana Prvovenčanog u Nišu. Sa teškim telesnim povredama zbrinut je u niškom Kliničkom centru, a kako kažu u ovoj zdravstvenoj ustanovi, on je van životne opasnosti. - Trenutno je sa stabilnim vitalnim funkcijama i nakon dijagnostikovanja primljen je na Kliniku za anesteziju i intenzivnu terapiju, a lekari sa Klinike za ortopediju su u sanirali povredu potkolenice - kažu u KC Niš.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Sa fantomkama na glavi krvnički šipkom isprebijali geometra u Leskovcu!?

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Dec.2018, 00:21

Policija je uhapsila M. M. (26) iz Leskovca, zbog sumnje da je 4.decembra pokušao da ubije geometra M. R. (34) iz Niša...Sumnja se da je on, sa još jednom osobom za kojom policija traga, juče oko 8 časova izjutra metalnom šipkom više puta udario po glavi i telu M. R. ispred ulaza zgrade u Ulucu...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.