Izvor: Luftika.rs, 21.Jun.2023, 19:05

U subotu novi protest u Novom Sadu, najavljena blokada Mosta slobode

Novi protest „Srbija protiv nasilja“ u Novom Sadu održaće se u subotu, 24. juna, a biće blokiran Most slobode.
Okupljanje je zakazano za 18 časova, javlja 021.rs.
„Moramo snažno i odlučno jer režim ne razume drugi govor. Mora sve da stane, da bismo mogli da krenemo napred. Za društvo bez nasilja, za slobodan Novi Sad“, objavljeno je na Instagram stranici Zajedno.ns.
Istovremeno, protesti protiv nasilja u subotu će se održati i u Beogradu, Nišu, Kragujevcu, Kraljevu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << Subotici, Leskovcu, Šapcu, Pirotu, Temerinu, Zrenjaninu i Vranju.
U drugim gradovima i lokalnim samoupravama, protesti se održavaju i u sredu, četvrtak i petak.
Neki od njih su Gornji Milanovac, Valjevo, Smederevo, Ruma, Čačak, Lučani i Zaječar.
Na prošlom protestu, 17. juna, u Novom Sadu se okupilo nekoliko hiljada ljudi. Oni su, posle okupljanja na Pozorišnom trgu, gde su održani i govori, otišli do raskrsnice Temerinske i Partizanske ulice, koju su blokirali.
U Novom Sadu pred subotnji protest uhapšen funkcioner stranke Zajedno

Pogledaj vesti o: Zrenjanin,   Kragujevac,   Subotica

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Slika dana: „PODRŽI. NE KAŽNJAVAJ“

Izvor: TimockeVesti.net, 22.Jun.2023, 05:11

Udruženje „Prevent“ 23. juna od 17 do 20h održaće u Beogradu (Atrium na Savskom keju) javnu akciju pod sloganom  „Podrži. Ne kažnjavaj“ koja će se realizovati u preko 200 gradova širom sveta, a čiji je inicijator IDPC mreža sa sedištem u Londonu.  Ista akcija biće održana i u Novom...

Nastavak na TimockeVesti.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.